Acties

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Acties

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Een Regelneef gebruiker kan Acties invoeren voor zichzelf en/of voor anderen. Wanneer een actie actueel wordt, verschijnt deze actie bij de betreffende gebruiker in een notificatiescherm Nieuwe acties, aan de rechterkant van het scherm.

Vanuit Nieuwe acties kan een actie direct geopend worden, en als Gereed worden bestempeld. Er kan ook worden gekozen om de acties uit het zicht van de Nieuwe acties te laten verdwijnen, door de knop Gezien te gebruiken. De acties worden dan niet meer als nieuwe actie getoond, maar zijn  nog gewoon zichtbaar in de Actielijst.

De Actielijst (Bestand->Actielijst) biedt een overzicht van alle openstaande acties, samen met het onderdeel waar betrekking op heeft (uitzendkracht, klant etc.). Vanuit de actielijst is een actie als Gereed te markeren, maar ook kan bijvoorbeeld het detailscherm van de betreffende uitzendkracht geopend worden.