Overzicht ondertekeningsverzoeken

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Digitaal ondertekenen >

Overzicht ondertekeningsverzoeken

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Vanuit dit overzicht kunt u alle lopende ondertekeningsverzoeken nazien, van alle filialen waar u leesrechten heeft voor uitzendkrachten.

Zie hier voor een algemene uitleg over digitaal ondertekenen in Regelneef.

Bij opstarten van het scherm wordt de actuele stand getoond. Als het scherm al open staat kunnen de gegevens ververst worden met de knop Lijst verversen.

De lijst toont de belangrijkste gegevens van de verzoeken in één oogopslag. Wilt u meer details zien, houdt dan de cursor boven de status. Er verschijnt dan een popup met diverse details, zoals wie de ondertekenaars zijn, of en wanneer men al heeft ondertekend, welke downloads er zijn en zo voort.

Door op een regel te dubbelklikken wordt de knop Bestanden downloaden geactiveerd.

Invoeren

Hiermee kan een nieuw verzoek handmatig worden ingevoerd.

Bestanden downloaden

Hiermee wordt een scherm getoond met alle downloads van het betreffende verzoek. De volgende bestanden kunnen beschikbaar zijn (afhankelijk van de status):

Het originele document
(het bestand zoals het verzonden is bij het ondertekeningsverzoek)

Het ondertekende document
(inclusief handtekeningen, in PDF formaat)

Het ondertekeningsverslag
(PDF formaat)

De bestandsnamen kunnen desgewenst in de lijst al gewijzigd worden. De volgende acties zijn mogelijk met de geselecteerde bestanden:

Openen in scanverdeler

In klembord plaatsen

Opslaan als

Indien het verzoek vanuit een uitzendkracht is gemaakt, houdt Regelneef hier rekening mee in de downloads. Er verschijnt dan een knop om direct die uitzendkracht te openen. Zo kunt u dus snel de bestanden toevoegen aan het archief van de betreffende uitzendkracht.

E-mails herverzenden

Als een ondertekenaar nog niet heeft gereageerd op een verzoek, kan hiermee gezorgd worden dan men een nieuwe e-mail ontvangt, zodat het opnieuw onder de aandacht komt. De e-mail is qua inhoud gelijk aan de eerst verzonden e-mail.

Verwijderen

Het overzicht is geen archief. Na ondertekening van een verzoek zal deze na 60 dagen automatisch definitief verwijderd worden.

We raden daarom aan om afgehandelde verzoeken direct zelf te verwijderen uit deze lijst, nadat u de downloadbestanden bewaard heeft in een archief. Zo is zeker dat de bestanden bewaard blijven en blijft de lijst overzichtelijk.