Notificatie van nieuwe acties

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Acties >

Notificatie van nieuwe acties

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Wanneer een actie actueel wordt, verschijnt deze actie bij de betreffende gebruiker in een notificatiescherm Nieuwe acties, aan de rechterkant van het scherm. Dit scherm Nieuwe acties is primair ontworpen om de gebruiker te laten weten dat er nieuwe acties zijn, dus niet als verzamelplaats van alle actuele acties.

Na het zien van de nieuwe acties kunt u deze uit het zicht van de Nieuwe acties te laten verdwijnen, door de knop Gezien te gebruiken. De acties worden dan niet meer als nieuwe actie getoond, maar zijn nog gewoon zichtbaar in de Actielijst als openstaande acties.

sterDirect afhandelen met G-toets
Het is mogelijk om een actie direct al vanuit Nieuwe acties af te handelen zonder schermen te openen: door de G-toets in te drukken wordt de geselecteerde actie op Gereed gezet in de database, en verdwijnt de actie uit de lijst met nieuwe acties.