Aanpassingen 2012

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Recente aanpassingen >

Aanpassingen 2012

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

 

6.4.0  01 november 2012

 

 

Signalering


Flexibele signalering per soort

Het is nu mogelijk om per soort signalering de te controleren periode in te stellen. Het is voortaan per soort instelbaar hoeveel dagen er voor- en achteruit gekeken moet worden. Voor verlopende paspoorten wilt u tenslotte langer van te voren een signalering krijgen dan voor een verjaardag.

 

De oude instelling was in maanden, voor alle soorten tegelijk. Deze instelling is in deze nieuwe versie vertaald naar dagen. Verjaardagen zijn hierbij ingesteld op 5 dagen vooruit kijken. Het is raadzaam om de instellingen na te lopen om het eventueel naar uw wensen aan te passen. Zie hiervoor Onderhoud->Instellingen.

 

Zoals gebruikelijk zijn de signaleringsperiodes ook tijdelijk aan te passen in het signaleringsscherm zelf. Zo blijft het mogelijk om voor bepaalde zaken tijdelijk even verder vooruit te kijken.

Verlooptijd in dagen

Aan het signaleringsscherm is een kolom toegevoegd met daarin het aantal dagen tussen de huidige dagen en de verloopdatum. Zo is nog duidelijker te zien welke items het snelst aandacht behoeven. Deze kolom is aan de rechterzijde toegevoegd. Uiteraard is de plaats ervan aan te passen via de lijstdefinities.

Ruimere periode

Het in te stellen aantal dagen vooruit en terug te kijken is per soort signalering verhoogd van 90 naar 370. Voor verjaardagen blijft het maximum van 90 dagen gelden.

Leeftijd bij verjaardag

Bij een verjaardag wordt nu de leeftijd weergegeven die de uitzendkracht zal bereiken. Deze leeftijd wordt achter de naam van de uitzendkracht vermeld.

 

 

Uitzendkrachten


Inschrijving gecontroleerd

Bij een uitzendkracht is een nieuw aanvinkveld Inschrijving gecontroleerd toegevoegd. Desgewenst is dit veld uit te schakelen voor bepaalde rechtenniveaus. In Overzicht uitzendkrachten is een selectiemogelijkheid toegevoegd om de ongecontroleerde inschrijvingen op te vragen. Dit systeem kan dus gebruikt worden om zicht te houden op nieuwe inschrijvingen. Na controle kan het veld dan aangevinkt worden.

De bestaande uitzendkrachten zijn allemaal aangevinkt.

Koppeling naar WinSalar

Er is een exportmogelijkheid gerealiseerd ten behoeve van het salarispakket WinSalar. In eerste instantie betreft dit het exporteren van de details van een uitzendkracht, om invoer van een nieuwe werknemer in WinSalar te automatiseren.

PESEL nummer

Dit Poolse identificatienummer is nu opgenomen in de tab 'Algemeen' bij een uitzendkracht. Uiteraard is er ook een samenvoegcode voor beschikbaar in de verschillende documentsoorten waar een uitzendkracht in voorkomt.

Documenten

Bij plaatsingsdocumenten zijn codes voor de gekoppelde aanvraag van een plaatsing toegevoegd: aanvraagnummer, omschrijving en status.

Bij plaatsingsdocumenten is een samenvoegcode plaatsing_overwerk_toeslagen_alleenloon toegevoegd. Deze laat geen tariefgegevens zien, alleen de loongegevens (percentage en bedrag). De code plaatsing_overwerk_toeslagen laat wél beide zien.

Aan de samenvoegcodes voor uitzendkrachten in is een veld toegevoegd voor de huidige leeftijd van een uitzendkracht uzk_leeftijd.

Planlijst uitzendkrachten

Hier is een zoekveld toegevoegd voor de achternaam van de uitzendkracht.

 

 

Achtergrondkleuren


De achtergrond van Regelneef ziet er vanaf nu strakker en simpeler uit, zonder teksten. De achtergrond in voorgaande versies bleek vaak vertragend te werken bij het opbouwen van elk scherm. Door deze aanpassing starten alle schermen iets sneller op.

 

De achtergrondkleur verandert nu automatisch mee met het thema (voorheen bleef het altijd blauw, ongeacht het thema). Het resultaat is een bij elk thema passende prettige kleurencombinatie.

 

De kleurenthema's werken nu volledig door in de kleur van de geselecteerde rij(en) en in de kleur van invulbare cellen. Voorheen was een te wijzigen tekst in een cel in sommige gevallen moeilijk leesbaar.

 

 

Klanten


CAO's in klantenlijst

In Overzicht klanten is een kolom CAO's beschikbaar (scherm en Excel). In deze kolom worden de namen van de CAO's vermeld, gescheiden door een komma.

Tarieven

De kolom Discipline / naam is breder gemaakt, en het tarief wat smaller.

Invoeren van een discipline van meer dan 50 positief gaf een foutmelding. Er is daarvoor nu een invoerlimiet van kracht.

Aanvragen

In het overzicht aanvragen is een selectieblok op filiaal toegevoegd. Dit betreft uiteraard het filiaal van de klant van de aanvraag.

Bij een aanvraag is een controle toegevoegd op het verwijderen van een functie. Er moet er altijd minstens één blijven.

 

 

Diversen


Mandagenstaten inleen-kosten

Een eerste versie van deze nieuwe module is nu beschikbaar. Op basis van de ingevulde werkbrieven kunnen (gegroepeerde) plaatsingen worden gerapporteerd als een mandagenstaat, welke bijvoorbeeld kan worden gebruikt als basis, of controlemiddel voor de facturering door bedrijven waarvan uitzendkrachten ingeleend worden.

Nieuw notificatiesysteem

De meldingen aan de rechter-onderzijde, zoals na het verzenden van een SMS, werken nu via een nieuw systeem.

BTW codes tabel

De BTW codes zijn nu onderhoudbaar via Onderhoud->Tabellen.

.NET framework 4.0 controle in 'Over Regelneef'

Regelneef zal na versie 6.4 alleen werken met een nieuwere versie van het Microsoft .NET framework: versie 4.0.

In het scherm (Help->Over Regelneef) wordt nu al aangegeven of deze programmatuur aanwezig is op de computer, zodat dit alvast gecontroleerd kan worden. Wanneer het niet aanwezig is toont Regelneef een link om het direct te downloaden en installeren.

 

Hulp op afstand

In het menu Help is nu een item Hulp op afstand toegevoegd voor het starten van een Teamviewer sessie voor support.

Bruikleen

In het detailscherm van de koppeling van bruikleengoederen aan een uitzendkracht is een link Contact en actie invoeren bij deze uitzendkracht toegevoegd.

 

Absentiesoorten slapend

Absentiesoorten kunnen nu als Slapend worden gemarkeerd.

Freepack export

Het exportformaat is aangepast n.a.v. een gecorrigeerde specificatie van Freepack (gaf probleem met buitenlandse postcodes in het afwijkende adres).

 

Diversen

Overzicht werkbrieven: kolomfilter werkte niet correct door naar Excel export. Dit is verholpen.

Slepen of plakken van een e-mail naar een bestandsmap in Regelneef gaf soms een afgebroken bestandsnaam. Dit gebeurde op 64 bits systemen. Het probleem is verholpen.

In bepaalde gevallen gaf het invoeren of wijzigen in de basistabel met certificaten voor uitzendkrachten een foutmelding. Dit is nu verholpen.

Overzicht werkbrieven: na verwijderen wordt nu de lijst ook ververst.

In Overzicht uitzendkrachten zijn bij de zoekvelden voor laatste contact en laatste plaatsing de '<' en '>' vervangen door 'voor' en 'na'.

 

Nieuwe kolommen

Overzicht voorstellen: Opmerking bij voorstelstatus

Overzicht aanvragen: Vacaturetitel, Datum laatste contact

Planlijst absenties: Bemiddelaar, Uitlener, Waarschuwen

Planlijst bruikleen: Branche, Polisnummer, Leeftijd

Planlijst accommodaties: Waarschuwen

Planlijst uitzendkrachten: Klantengroep

Planbord uitzendkrachten: In de bovenste lijst Klanten en aanvragen is nu een kolom Relatiebeheerder beschikbaar. Dit is de relatiebeheerder die bij de klant vastgelegd is.

Aanvraag, tab Kandidaten: de opmerking bij de betreffende status

Uitzendkracht, tab Accommodaties: Telefoonnummer van de accommodatie

Uitzendkracht, tab Plaatsingen: Kostprijs

 

 

 

6.2.0  31 mei 2012

 

Uitzendkrachten


Kenmerken van een uitzendkracht

Het gebeurt regelmatig dat bepaalde kenmerken van een uitzendkracht op een gestructureerde manier moeten worden vastgelegd, terwijl daar geen geschikte velden voor bestaan. Soms wordt hiervoor het veld Niveau gebruikt, maar het nadeel hiervan is dat een uitzendkracht maar tot één niveau kan behoren.

Daarom is er een nieuwe tabel Kenmerken gemaakt (Uitzendkracht->Tabellen->Kenmerken). De items die u hier invoert kunnen bij een uitzendkracht afzonderlijk aangevinkt worden. Hiervoor is bij de uitzendkracht een veld Kenmerken toegevoegd. Dit veld heeft een uitklaplijst met de aan te vinken kenmerken:  

 

Kenmerken

 

In Overzicht uitzendkrachten is een soortgelijk selectieveld toegevoegd. Via de lijstdefinities zijn de kenmerken van een uitzendkracht als kolom zichtbaar te maken in dit scherm.

 

Via de knop Multi wijzigen is het mogelijk om een bepaald kenmerk in één keer voor een groep uitzendkrachten aan (of uit) te vinken.

 

Meerdere mensen tegelijk plaatsen: brutoloon per regel toekennen

Bij het plaatsen van meerdere mensen moet in sommige gevallen het brutoloon per uitzendkracht in het plaatsingsscherm ingevuld/gewijzigd worden. Dit is nu mogelijk. Naast het veld Brutoloon staat een vinkje Per regel invullen. Wanneer deze aangevinkt wordt, is in de kolom Brutoloon bij iedere uitzendkracht apart een verschillend loon in te vullen.

Weergave van leeftijd

De leeftijd van een uitzendkracht is nu ook zichtbaar bij

het detailscherm van de uitzendkracht, direct naast de geboortedatum

het detailscherm van plaatsingen, als kolom, links van het brutoloon

 

Tussenvoegsel breder

Het tussenvoegsel bij een uitzendkracht was is verbreed tot 7 posities (het was 5). Dat betekent dat bijvoorbeeld 'van der' ook vastgelegd kan worden zoals het hoort. Freepack gebruikers dienen er rekening mee te houden dan daar slechts 5 posities worden gebruikt, de rest wordt afgekapt bij export naar Freepack.

 

Werkervaring

Bij de werkervaring wordt in het veld Werkzaamheden nu ook een Enter toegestaan.

Snelknoppen voor alle werkbrieven van een uitzendkracht (of klant)

Onderaan het detailscherm van een uitzendkracht en klant is een knop Werkbrieven toegevoegd. Hiermee wordt het overzicht werkbrieven scherm geopend met daarin alle werkbrieven van de betreffende uitzendkracht of klant.

Overnemen van plaatsing

Bij overnemen van plaatsingsgegevens wordt nu ook het overnemen van de looncomponenten ondersteund. De standaardinstelling hiervoor is te vinden op Onderhoud->Instellingen->Planlijst.

Contactmemo invoeren bij zowel uitzendkracht als klant

Vanuit de planlijst en het planbord uitzendkrachten is het nu mogelijk om een contactmemo in te voeren die zowel bij de uitzendkracht als de klant van de betreffende plaatsing wordt toegevoegd. Indien er meerdere plaatsingen gemarkeerd zijn werkt het ook naar alle betreffende uitzendkrachten en klanten.

Zie Planlijst uitzendkrachten->Knop Uitzendkrachten->Menu

 

 

Snellere invoer van datum


Bij het invoeren van een datum via het toetsenbord springt de cursor nu automatisch van dag naar maand en jaar. Het is dus niet meer nodig om een pijltjestoets o.i.d. daarvoor te gebruiken.

 

 

Acties naar Outlook


Actie exporteren naar Outlook

Bij het contact rond een uitzendkracht, klant, aanvraag, accommodatie of auto kunnen acties worden ingevuld. Het is nu mogelijk om de actie vanuit dit contactscherm naar Outlook te zetten. Naast de acties bij een contact is hiervoor een nieuwe knop Naar Outlook beschikbaar. Indien Outlook geïnstalleerd is zal een Outlook scherm geopend worden met de in te voeren nieuwe afspraak. Het is dus mogelijk om desgewenst nog gegevens aan te passen alvorens de afspraak wordt opgeslagen in Outlook.

Let wel: regelneef houdt geen koppeling bij met de gemaakte afspraak in Outlook. Een wijziging in de actie in Regelneef zal niet doorwerken naar een eerder gemaakte outlook afspraak.

 

 

Evaluaties


Snelknop voor evaluaties van uitzendkracht

Deze knop is verplaatst van de tab Algemeen 2 naar onder de tabbladen. De knop is zo altijd zichtbaar, ongeacht welke tab geopend is.

Kopiëren van evaluatiepunt

Vaak zijn er diverse evaluatiepunten met dezelfde antwoordopties. Daarom hebben we een knop Kopiëren toegevoegd in het scherm Overzicht evaluatiepunten.

Evaluatiegroepen

Het is nu mogelijk om verschillende evaluaties samen te stellen. Een groep van evaluatiepunten noemen we een evaluatiegroep. Via Uitzendkrachten->Tabellen->Evaluatiegroepen zijn de groepen te onderhouden. De bestaande evaluatiepunten zijn automatisch geplaatst in de evaluatiegroep 'Standaard evaluatie'.

Bovenaan het evaluatiescherm is een uitklaplijst toegevoegd waarmee tussen de verschillende evaluatiegroepen gewisseld kan worden.

Verder: het invullen van de evaluatiedatum is verbeterd (automatisch door springen van cursor).

 

 

Bruikleen


Nieuwe velden bij bruikleen: kosten en afmeting

Bij een bruikleengoed is nu een veld Kosten beschikbaar. Daarnaast is een aanvinkveld Doorbelasten uitzendkracht toegevoegd. Met deze velden kan dus de waarde van een bruikleengoed worden vastgelegd, en of deze waarde voor rekening moet komen voor de uitzendkracht.

Beide velden staan ook in het scherm voor het koppelen van een bruikleengoed aan de uitzendkracht. Bij het koppelen wordt de inhoud van de velden overgenomen uit de velden van het bruikleengoed. Zo kunnen de kosten en de doorbelasting van een bruikleengoed per uitgifte desgewenst per geval afwijken.

Bij uitgifte van een bruikleengoed kan nu ook bijvoorbeeld de maat worden vastgelegd in het nieuwe veld Afmeting.

Meerdere goederen muteren

Het is nu mogelijk om in één keer meerdere goederen aan een uitzendkracht te koppelen. Bij het koppelen van goederen aan een uitzendkracht wordt nu een nieuw scherm gebruikt. Bij een nieuwe koppeling kunnen uit de goederenlijst meerdere goederen worden geselecteerd. Van deze goederen kunnen vervolgens desgewenst nog gegevens gewijzigd worden.

Als meerdere goederen worden teruggebracht door een uitzendkracht, moet een einddatum worden ingevuld bij meerdere bruikleenrecords. Ook dat is nu mogelijk, door de betreffende records te markeren. In het detailscherm kan dan de einddatum worden ingevuld bij de records.

Het is nu ook mogelijk om bruikleen te muteren vanuit de Planlijst bruikleen. Ook hier geldt uiteraard dat er meerdere records tegelijk te muteren zijn.

In Overzicht uitzendkrachten is bij de knop Plaatsen een item Uitzendkracht bruikleengoed(eren) geven toegevoegd.

 

 

Export en import


Export van uitzendkrachten naar XML, inclusief documenten

De knop Exporteren bij Overzicht uitzendkrachten heeft nu een nieuwe exportoptie: Regelneef uitzendkracht XML. Hiermee worden de uitzendkrachten naar een XML bestand geschreven, volgens het hier beschreven formaat.

Dit formaat kan ook bestanden bevatten. Regelneef kan het XML bestand weer inlezen via de importmodule voor uitzendkrachten.

Het is nu dus mogelijk om de basisgegevens van een uitzendkracht, tezamen met geselecteerde documenten (pasfoto, certificaten etc.), in één bestand te exporteren en bijvoorbeeld te e-mailen naar een inlenend collega-uitzendbureau. Daar kan men de gegevens dan inlezen waarbij ook meteen de juiste documenten in een bestandsmap worden geplaatst.

Met de knop Bestanden kan een lijst opgevraagd worden van de bestanden van de uitzendkracht in de actieve regel. In de selectielijst kunnen meerdere bestanden in één keer gemarkeerd worden. Na bevestiging wordt in de kolom Bestanden het aantal vermeld.

 

Het laatst gebruikte exportformaat voor uitzendkrachten wordt voortaan automatisch per gebruiker bewaard.

Freepack export en import

Bij onderhoud->Instellingen->Koppelingen is het nu instelbaar of bij de uitzendkrachten export alleen personen mogen zijn met een personeelsnummer.

Import uitzendkrachten is nu bestand tegen onjuist Freepack 735 formaat.

Import van Freepack bestanden geeft nu geen problemen met met speciale tekens als 'ë'.

Documentatie voor de Freepack 735 export is uitgebreid met informatie over de kolommen die Regelneef nodig heeft.

Importeren uitzendkrachten: XML import

De ingesloten documentbestanden van een XML bestand kunnen nu ook worden geïmporteerd in een reeds bestaande map van een bestaande uitzendkrachten.

Het is nu mogelijk om de documentbestandsnamen al te wijzigen in het detailscherm van een importregel.

 

Excel import uitzendkrachten: een datum wordt nu ook geaccepteerd als het alleen tekst is (geen datumformaat).

 

Importeren van klanten via Excel: de documentatie hiervan is gecorrigeerd. De velden voor het postadres moet een spatie voor de '(p)' aanduiding hebben.

 

Diversen


Signalering: knop toegevoegd voor het sturen van een e-mail naar de uitzendkracht(en).

De instelling Toon alleen openstaande signalering is nu instelbaar bij Onderhoud->Instellingen->Signalering. Standaard staat dit aangevinkt.

Bij de aanvraagdocumenten is een samenvoegcode toegevoegd voor de aanvraagomschrijving.

Nieuwe kolommen bij Overzicht uitzendkrachten: Waarschuwen en Locatie (huidige plaatsing)

Bij het wijzigen van een looncomponent in de basistabel werd het tariefbedrag niet goed geladen. Dit is verholpen.

In de detailschermen van accommodaties en auto's is het nu mogelijk om het veld Filiaal leeg te maken.

Nieuwe beschikbare kolommen

Planlijst uitzendkrachten: Waarschuwen, Aanvraaglocatie, Eigen vervoer

Weekplanlijst per uitzendkracht: Sofi nummer

Planlijst auto's: Werktijden

 

 

 

 

6.0.0  11 januari 2012

 

Urenregistratie


Urenregistratiemodule is nu standaard onderdeel van Regelneef

De mogelijkheid van het registreren van werkbrieven was tot nu toe beschikbaar als optionele module. Vanaf nu is deze module gewoon geïntegreerd beschikbaar voor elk bedrijf dat Regelneef gebruikt, zonder enige meerkosten.

De extra vergoeding voor de huur van deze module komt hierdoor ook te vervallen voor de bedrijven die hier reeds gebruik van maakten. Het vervallen van deze vergoeding zal automatisch ingaan met ingang van de factureringsronde voor februari 2012.

 

Werkbrieven kunnen worden ingevuld via het Planbord uitzendkrachten. Rechts naast de filialen is hiervoor een blok Werkbrieven beschikbaar. Wanneer dit blok niet zichtbaar is kan het alsnog actief gemaakt worden via Onderhoud->Instellingen, op de tab Urenregistratie.

 

UrenbriefInPlanlijst                

 

Door op de knop Werkbrief te drukken wordt een werkbrief-scherm geopend, op basis van de plaatsing op de huidige actieve regel. De week van de werkbrief wordt bepaald door de weekinstelling in het werkbrieven-blok van de planlijst. Indien er al een werkbrief bestaat voor de betreffende plaatsing in die week, dan wordt deze geopend.

 

Werkbrief

 

Via de lijstdefinities is het mogelijk om diverse kolommen aan de planlijst toe te voegen met informatie over de ingevulde uren.

 

Nieuwe module: Uitzendkrachten->Werkbrieven

In deze module zijn verschillende selecties op te vragen van alle in de loop der tijd ingevulde werkbrieven.

De volgende acties zijn mogelijk met een geselecteerde werkbrief:

Werkbrief wijzigen

Werkbrief verwijderen

Uitzendkracht openen

Klant openen

Plaatsing openen

Exporteren naar Excel lijst

Exporteren naar Freepack

Genereren van documenten

 

Mocht u toch nog wat missen in de standaard aangeboden lijst met kolommen, zie dan de lijstdefinitie van de werkbrieven. Er zijn veel extra kolommen beschikbaar (totaal 70), welke zoals gebruikelijk zichtbaar te maken zijn in het scherm of in Excel.

 

 

Verbeterde menu-indeling


 

Het hoofdmenu is nu duidelijker en meer functioneel ingedeeld.

 

Voor o.a. uitzendkrachten, klanten, auto's en accommodaties zijn nu aparte items in het hoofdmenu, waardoor duidelijker te zien is wat er allemaal onder valt.

De tabellen worden nu ook niet meer als een aparte lange lijst getoond, maar ieder hoofditem heeft nu een apart item Tabellen, waar uiteraard alleen de tabellen voor dat hoofditem staan. De enige algemene tabellen (Filialen en Financiële administraties) zijn nu te vinden onder Onderhoud->Tabellen.

Het voormalige SMS menu is verwerkt in het menu Bestand.

 

Aan de knoppenbalk zijn geen aanpassingen gedaan.

 

 

Screenshot


 

Het is nu mogelijk om vanuit Regelneef een bepaald scherm naar de printer te sturen of als afbeelding in het klembord te plakken. Deze functie is op de volgende manieren beschikbaar:

 

Het menu Venster->Screenshot maken

De fotocamera-knop op de knoppenbalk

De toetscombinatie Ctrl-P

 

Na de aanroep van deze functie verschijnt een scherm Screenshot sturen naar, met twee mogelijkheden:

Printer
Het scherm wordt op de bovenzijde van een A4 papier afgedrukt. Zo is het makkelijk om bijvoorbeeld het detailscherm van een uitzendkracht af te drukken als memo, waaronder dingen bijgeschreven kunnen worden.

Klembord
Het scherm gaat als afbeelding in het klembord, waarna het bijvoorbeeld geplakt kan worden in een e-mail of een document.

 

 

Aanvragen


 

XML exportkoppeling voor aanvragen

Regelmatig komt het voor dat gegevens die genoteerd zijn in de aanvragen (deels) op bijvoorbeeld een website moeten worden weergegeven. Voor dit doel is nu een volledig automatische XML export in te stellen naar een FTP locatie. Hierdoor zijn de aanvraaggegevens op de website altijd up-to-date.

De te versturen aanvraaggegevens zijn flexibel in te stellen met een SQL query mogelijkheid en een XML stylesheet.

De koppeling is instelbaar bij Onderhoud->Instellingen, tab Koppelingen.

 

Laatste wijziging, Vrijgeven voor publicatie

Bij de aanvragen wordt nu bijgehouden wanneer de laatste wijziging in een aanvraag is geweest. Deze datumkolom is als kolom zichtbaar te maken via de lijstdefinities.

Op de tab Vacature van een aanvraag is een aanvinkveld Vrijgeven voor publicatie toegevoegd. Dit veld is nuttig als de aanvragen van Regelneef via een koppeling bijvoorbeeld op een website van het uitzendbureau worden getoond. Met dit veld kan dan duidelijk worden vastgelegd welke aanvragen gepubliceerd moeten worden. Door te sorteren op de kolom met de datum van de laatste wijziging kunnen gemakkelijk de meest recente aanvragen nagekeken worden, alvorens de aanvragen te publiceren.

De Excel lijstdefinitie van vacatures kun nu ook de velden uit de tab Vacatures uitvoeren.

 

 

Importeren


Importeren van uitzendkrachten via XML, inclusief documenten

Het Regelneef XML formaat voor uitzendkrachten ondersteunt nu ook de mogelijkheid om bestanden te bevatten. Dit biedt dus de mogelijkheid om in één keer een uitzendkracht in Regelneef te importeren, inclusief de documenten van de uitzendkracht.

Een eerste toepassing hiervan is de koppeling met ID-Check van Oribi Software. Na de documentcontrole kan een nieuwe uitzendkracht via dit XML bestand direct in Regelneef geïmporteerd worden, inclusief pasfoto en scans van het legitimatie-document.

Uiteraard biedt dit ook mogelijkheden om gegevens van een uitzendkracht, inclusief documenten, over te sturen naar een collega-bedrijf waar ook Regelneef gebruikt wordt. Zo kan veel invoerwerk bespaard worden. Dit wordt in de nabije toekomst verder uitgewerkt.

Importeren van uitzendkrachten via Excel

De importmodule voor uitzendkrachten ondersteunt nu de mogelijkheid om uitzendkrachten toe te voegen middels een Excel bestand. Zie de betreffende helppagina voor details over hoe de import werkt.

Importeren klanten via Excel

De importmodule voor klanten ondersteunt nu de mogelijkheid om klanten / prospects toe te voegen middels een Excel bestand. Deze mogelijkheid is dus perfect voor bijvoorbeeld een aangekochte lijst met prospects die in Regelneef moet worden ingevoerd om acquisitie te doen. Zie de betreffende helppagina voor details over hoe de import werkt.

 

In importschermen is nu het filiaal op te geven waarin de te importeren informatie moeten komen. Het toekennen van een filiaal hoeft dan niet meer te gebeuren via het detailscherm van een importregel; iedere importregel wordt direct gekoppeld aan het filiaal. Het gekozen filiaal in dit scherm blijft automatisch bewaard, per gebruiker.

 

Een vinkje Importbestand verwijderen na importeren is toegevoegd. Deze waarde blijft automatisch bewaard, per gebruiker.

 

 

Uitzendkrachten


Naamgeving pasfoto-bestand

Regelneef pakt automatisch een pasfoto van een uitzendkracht op, wanneer de naam van de afbeelding het woord pasfoto bevat. Tot nu toe werkte dit alleen als de afbeeldingsnaam begon met pasfoto. Vanaf nu maakt het niet meer uit waar de de tekst staat. 'Pasfoto J. Jansen.jpg' of 'J. Jansen pasfoto.jpg' zijn beiden bruikbaar.

 

De knop Wijzigen op de tab Plaatsing bij een uitzendkracht

heeft nu een extra submenu waarmee het mogelijk is om direct een bepaald tabblad (bijvoorbeeld de looncomponenten) te openen binnen het plaatsingsscherm.

 

Bij verschillende documenten is een samenvoegveld uzk_certificaten toegevoegd, welke de certificaten van een uitzendkracht opsomt, gescheiden door komma's.

 

Bij Selecteer alles op Overzicht uitzendkrachten bleef een eventueel vlak ervoor ingevulde zoekwaarde voor certificaten toch nog actief. Dit is verholpen.

 

De meest recente layout voor de loonbelastingverklaring is beschikbaar. Deze layout is te vinden in de Regelneef programmamap, in de map Reports.

 

 

Diversen


Planbord uitzendkrachten: popup met planningsoverzicht per persoon

Bij iedere uitzendkracht, onderaan het planbord, is nu inzichtelijk welke plaatsingen de uitzendkracht allemaal heeft in de komende zes weken. Dit overzicht komt automatisch tevoorschijn wanneer de muis boven de datumvelden van de plaatsing wordt gehouden. Om dit te benadrukken worden de begin- en einddatum van de plaatsing onderstreept weergegeven.

Certificaten van uitleners op documenten

Ieder afzonderlijk certificaat van een uitlener is nu beschikbaar als samenvoegcode in alle documentsoorten waar uitlenergegevens in voorkomen.

Vaak wordt bij ZZP-ers het bedrijf van de ZZP-er als uitlener vastgelegd. Het is nu dus mogelijk om de VCU einddatum van de uitlener te vermelden op een plaatsingsdocument van de uitzendkracht.

 

De rechten-instelling voor het kunnen wijzigen van de CAO tabel werkte niet correct. Dit is verholpen.