Instellingen - Koppelingen

Navigation:  Instellingen >

Instellingen - Koppelingen

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Regelneef API

De API biedt de mogelijkheid om via externe toepassingen te koppelen met de betreffende Regelneef database.

Het is beveiligd met een unieke code. Deze code is op te vragen met de optie API sleutel.

De API is per onderdeel te activeren. Op dit moment bestaat er één onderdeel:

Aanvragenlijst

Doel

Het opvragen van aanvragen uit het systeem in JSON formaat, doorgaans voor gebruik als lijst van openstaande vacatures op een website.

Formaat

GET https://services.sunbase.nl/api/extern/regelneef/aanvragen?apikey=[Key]&selection=[SelectionId]&statusids=[StatusIds]

Parameters

apikey: de bovengenoemde sleutel

selection: één van de volgende nummers:
1: Alle aanvragen met een actieve status die een vinkje 'Gepubliceerd' hebben

2: Alle aanvragen met een actieve status

3: Alle aanvragen met een specifieke status die een vinkje 'Gepubliceerd' hebben

4: Alle aanvragen met een specifieke status

statusids: één of meer interne nummers van specifieke statussen, alleen nodig bij selection waarde 3 of 4

Voorbeelden

https://services.sunbase.nl/api/extern/regelneef/aanvragen?apikey=135cd62a-22b7-4c04-abd4-e265acb9d53d&selection=1

https://services.sunbase.nl/api/extern/regelneef/aanvragen?apikey=135cd62a-22b7-4c04-abd4-e265acb9d53d&selection=3&statusids=1,2

Exportbestanden schrijven in

In dit pad worden standaard de exportbestanden geschreven door de verschillende exportmodules.

Importbestanden lezen in

In dit pad worden standaard de importbestanden gelezen door de verschillende exportmodules.

Freepack export

Indien de vastlegging van rekeninggegevens primair in Freepack bijgehouden wordt, is het verstandig om Bankrekening gegevens van uitzendkracht exporteren uit te vinken. Regelneef zal dan nooit bankrekening gegevens opnemen in het exportbestand, waardoor er geen bankgegevens onbedoeld overschreven kunnen worden in Freepack.

Indien WGA inhouding bij uitzendkracht aangevinkt is, zal bij exporteren naar Freepack hier altijd Ja voor worden geschreven. Is het niet aangevinkt, dan is de standaardwaarde van Freepack van toepassing.

Vink Scholier pas aan wanneer de uitzendkrachten die volgens Freepack scholier zijn, ook in Regelneef zijn aangevinkt.

Indien u wilt voorkomen dat er uitzendkrachten zonder personeelsnummer naar Freepack geëxporteerd worden kan Alleen uzk exporteren met personeelsnummer worden aangevinkt. Regelneef voert dan een validatie uit alvorens het bestand te exporteren.

De Regelneef Transporter kan worden aangevinkt om het versturen van bestanden van en naar Freepack makkelijker te maken. Er worden dan extra opties zichtbaar in de verschillende export- en importschermen.

Zie ook de onderwerpen Exporteren en Importeren.