Excel importbestand voor uitzendkrachten

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Uitzendkrachten > Importeren uitzendkrachten >

Excel importbestand voor uitzendkrachten

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Het importeren van uitzendkrachten is mogelijk met een willekeurig Excel bestand.

Hierbij gelden de volgende regels:

De koppeling met de juiste velden gebeurt op basis van de kolomnamen in de eerste rij van het bestand. Zie de onderstaande lijst voor de kolomnamen die Regelneef herkent. Verschillen in hoofd-en kleine letters zijn toegestaan.

De volgorde van de kolommen in het bestand is niet van belang.

Het bestand hoeft niet alle in de lijst genoemde kolommen te bevatten.

Het bestand moet minstens het veld Achternaam bevatten.

Het eerste werkblad wordt gelezen. Indien een ander werkblad moet worden gelezen, kan dit worden geforceerd door dat werkblad 'regelneef' als titel te geven.

Logische (ja/nee) velden: ja = 'J', nee = 'N' of leeg

Na het inlezen van het bestand meldt Regelneef als er kolommen in het bestand staan die niet gematched konden worden. Dit is om te voorkomen dat ongemerkt een kolom niet wordt ingelezen als gevolg van een spelfout in de kolomnaam. Uiteraard kan de melding genegeerd worden als de betreffende kolommen inderdaad niet bedoeld zijn voor import.

Lijst van ondersteunde import kolomnamen voor uitzendkrachten

BSN

Personeelsnr

Filiaal

Roepnaam

Geslacht

Voorletters

Tussenvoegsel

Achternaam

Straat

Huisnr

Toev

Postcode

Plaats

Land

StraatAfw

HuisnrAfw

ToevAfw

PostcodeAfw

PlaatsAfw

LandAfw

Nationaliteit

Inschrijfdatum

Geboortedatum

Geboorteplaats

Geboorteland

Telefoon1

Telefoon2

Telefoon3

Email

IDnr

IDGeldig

VerblijfsvergunningNr

VerblijfsvergunningGeldig

RijbewijsNr

RijbewijsGeldig

Rijbewijs_A

Rijbewijs_B

Rijbewijs_BE

Rijbewijs_C

Rijbewijs_CE

Rijbewijs_D

Rijbewijs_DE

Rijbewijs_T

Eigenvervoer

ZorgVerzekeraar

ZorgPolisNr

Brutoloon

Bemiddelaar

Uitlener

Functie

Functie2

Functie3

Functie4

Functie5

Niveau

Waarschuwen

IBAN

BIC

BetalingNaam

BetalingPlaats

Contact

Certificaatnaam nr  (Kunnen meerdere kolommen zijn; zie de paragraaf onder.)

Certificaatnaam geldigtot (idem)

Certificaatgegevens importeren

Om een nummer en/of geldigheidsdatum van een certificaat van een uitzendkracht te importeren, moeten de betreffende kolommen een speciale benaming hebben. Hiervoor wordt de exacte naam (omschrijving) van een certificaat gebruikt, met ' nr' of ' geldigtot' er achter. Heeft u in de tabel bijvoorbeeld het VVA-1 certificaat, en wilt u het nummer en de datum ervan importeren, dan moeten er twee kolommen bestaan voor resp. het nummer en de datum:

VVA-1 nr

VVA-1 geldigtot

Voor elk certificaat kunnen op deze manier extra kolommen worden aangeleverd in Excel. Wanneer Regelneef de code niet kent zal dit bij het inlezen gemeld worden.