Regelneef Transporter

Navigation:  Exporteren >

Regelneef Transporter

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

De koppelingsmogelijkheden die Freepack biedt zijn gebaseerd op het uitwisselen van bestanden. Om iets naar Freepack te zetten moet Regelneef een bestand importeren die vervolgens kan kan worden geïmporteerd in Freepack, en andersom.

Er kan dan makkelijk iets fout gaan bij de handelingen die nodig zijn. Dit geldt zeker voor wanneer de online versie van Freepack gebruikt wordt, omdat daar niet direct bestanden opgeslagen kunnen worden.

Om meer structuur hieraan te geven en het aantal handelingen te verminderen heeft SunBase de Regelneef Transporter gemaakt.

Dit werkt als volgt:

Van Regelneef naar Freepack:

In Regelneef:
Bij verschillende exportschermen (uitzendkrachten, klanten, plaatsingen en werkbrieven) is een knop RegelTransport beschikbaar. Druk hierop om de gekozen exportgegevens direct te versturen naar een beveiligde centrale locatie van Regelneef.

In Freepack:
Start Regelneef Transporter via een knop op het hoofdscherm.
Deze ziet dat er een nieuw bestand beschikbaar is en downloadt het direct op de juiste plek en met de juiste naam voor het soort gegevens en de betreffende administratie.
Het programma toont dit, inclusief de datum en tijd van het bestand en met welke importmodule het ingelezen kan worden.

Start de betreffende Freepack importmodule.

Van Freepack naar Regelneef:

In Freepack:
Exporteer vanuit de betreffende module in Freepack (exporteren uitzendkrachten of debiteuren)

Start Regelneef Transporter via een knop op het hoofdscherm.
Deze ziet dat er nieuwe exportgegevens zijn en verstuurt deze naar een beveiligde centrale locatie van Regelneef.

In Regelneef:
Kies in het betreffende importscherm (uitzendkrachten of klanten) voor gegevens inlezen via Regelneef Transporter.

Zie ook Regelneef Transporter instellen