Exporteren van werkbrieven

Navigation:  Exporteren >

Exporteren van werkbrieven

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Exporteren van plaatsingen is mogelijk in het scherm Planlijst uitzendkrachten, door één of meerdere plaatsingen te markeren en de knop Exporteren (binnen het werkbrieven kader) te gebruiken.

Het scherm Exporteren van werkbrieven verschijnt vervolgens. In dit scherm worden de te exporteren werkbrieven getoond. Het kan zijn dat er minder werkbrieven in dit scherm worden getoond dan het aantal geselecteerde plaatsingen. In dat geval zijn niet voor alle plaatsingen werkbrieven ingevoerd voor de geselecteerde week (in het werkbrieven kader). Indien nodig kunnen met de knop Verwijderen één of meerdere gemarkeerde regels worden uitgesloten van export.

sterAlle werkbrieven van een week
Om alle werkbrieven van de hele week te exporteren dient eerst in de planlijst de gehele week geselecteerd te worden als periode, gevolgd door Zoeken. Zodoende worden alle relevante plaatsingen van de week zichtbaar. Vervolgens kunnen alle plaatsingen in één keer geselecteerd worden door er een keer te klikken en vervolgens de toetsen Ctrl-A te gebruiken. Na het indrukken van de Exporteren knop van het Werkbrieven kader zal Regelneef alle werkbrieven van de week tonen in het exportscherm.

Het Formaat geeft aan voor welk pakket de export bedoeld is. De standaard hiervoor is overigens instelbaar via de instellingen.

Formaat: Freepack werkbrieven

Het bestand kan worden ingelezen met Freepack menu 144 (import werkbrieven), formaat '2 CSV (WRB)'.

Formaat: RoosRoos Loon

Het bestand kan worden ingelezen in RoosRoos Loon, via het menu Administratie->Importeer->Importeer vanuit personeels-tijdregistratiepakket.