Exporteren van uitzendkrachten

Navigation:  Exporteren >

Exporteren van uitzendkrachten

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Exporteren van uitzendkrachten is mogelijk in het scherm Overzicht uitzendkrachten, door één of meerdere regels te markeren en de knop Exporteren te gebruiken.

Het scherm Exporteren van klanten verschijnt vervolgens. In dit scherm worden de te exporteren  uitzendkrachten getoond. Indien nodig kunnen met de knop Verwijderen één of meerdere gemarkeerde regels worden uitgesloten van export.

Het Formaat geeft aan voor welk pakket de export bedoeld is. De standaard hiervoor is overigens instelbaar via de instellingen.

Formaat: Freepack uitzendkrachten

Dit bestand kan worden ingelezen met Freepack menu 142 (import uitzendkrachten), versie 1 (vaste recordlayout UZK). Freepack importeert als volgt:

Bij een leeg Regelneef personeelsnummer:

Freepack maakt nieuwe uitzendkracht aan met een nieuw nummer, door Freepack uitgegeven.
LET OP: Als het sofinummer al bestaat in Freepack dan wordt die uitzendkracht bijgewerkt.
Het is belangrijk dat het door Freepack uitgegeven nummer vervolgens ook in Regelneef wordt vastgelegd. Dit kan uiteraard handmatig gedaan worden, maar dit is ook mogelijk door de uitzendkracht(en) te exporteren uit Freepack en weer via de Regelneef import in te lezen. Bij het inlezen moet dan het sofinummer als sleutel aangegeven worden.

Bij een gevuld Regelneef personeelsnummer:

Als het Regelneef personeelsnummer bekend is in Freepack, overschrijft het de basisgegevens van die uitzendkracht in Freepack. Als het Regelneef personeelsnummer niet bekend is in Freepack maakt het een nieuwe uitzendkracht aan met het nieuwe nummer. Dit laatste zal het geval zijn als de uitgifte van nieuwe nummers binnen Regelneef wordt gedaan.

De burgerlijke staat wordt altijd op 'Ongehuwd' gezet; aangezien deze informatie niet in Regelneef vastgelegd wordt.

Formaat: UBPlus werknemers

Het exportbestand kan worden inlezen in UBPlus, via het menu Diversen->Import->Data importeren->Werknemers basisgegevens.