Exporteren van klanten

Navigation:  Exporteren >

Exporteren van klanten

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Exporteren van klanten is mogelijk in het scherm Overzicht klanten, door één of meerdere regels te markeren en de knop Exporteren te gebruiken.

Het scherm Exporteren van klanten verschijnt vervolgens. In dit scherm worden de te exporteren klanten getoond. Indien nodig kunnen met de knop Verwijderen één of meerdere gemarkeerde regels worden uitgesloten van export.

Het Formaat geeft aan voor welk pakket de export bedoeld is. De standaard hiervoor is overigens instelbaar via de instellingen.

Formaat: Freepack debiteuren

Het exportbestand kan worden ingelezen met Freepack menu 146 (import debiteuren), formaat 5 (vaste indeling / extra lengte).
LET OP: Freepack verwacht hiervoor een nieuw uniek debiteurnummer. Deze moet u dus eerst ingevuld hebben in Regelneef. Als een debiteurnummer al bestaat in Freepack zullen de basisgegevens van de betreffende debiteur worden overschreven met de gegevens uit Regelneef.

Formaat: UBPlus klanten

Het exportbestand kan worden inlezen in UBPlus, via het menu Diversen->Import->Data importeren->Klanten basisgegevens.