Signalering

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  »No topics above this level«

Signalering

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

De signaleringsmodule van Regelneef biedt een overzicht van diverse soorten gegevens waarvan in de komende periode iets verloopt, of onlangs iets verlopen is.

De volgende soorten signalering worden door Regelneef uitgevoerd:

Verloopdatum van certificaten van uitzendkrachten, klanten en uitleners

Einddatum van een contract

Geldigheidsdatum van legitimatiebewijs, rijbewijs of verblijfsvergunning

Absentie aanvang

Absentie einde

Verjaardag van uitzendkracht

26 weken gewerkt

APK keuring auto

Opzegdatum huurcontract van accommodatie

Bruikleen einddatum gebruik

Bruikleengoed geldigheid

CAO geldigheidsdatum

Extra controledatums (uitzendkrachten, accommodaties, auto's)

Inactief bewaartermijn A, B, C (2, 5 en 7 jaar)

Handmatige en automatische signalering

De signaleringslijst is handmatig op te starten via Bestand->Signalering of de desbetreffende knop op de knoppenbalk. Ook automatische notificatie is mogelijk, bij het opstarten van Regelneef wordt de signalering dan automatisch gestart. Voor automatische signalering is het mogelijk om desgewenst bepaalde signaleringen uit te schakelen, om zo alleen de belangrijkste signaleringen op te laten vallen bij het opstarten. Het configureren van automatische signalering is mogelijk bij Instellingen.

Selectiemogelijkheden

Met de knop Periodes kunt u het aantal vooruit of terug te kijken dagen per soort signalering inzien en desgewenst aanpassen. Door te bevestigen met Ok wordt de signalering meteen ververst aan de hand van de wijziging. Zo kunt u altijd even verder in de tijd kijken voor bepaalde soorten.
Aanpassingen in het aantal dagen worden alleen gebruikt in het op dat moment geopende signaleringsscherm: na sluiten van het signaleringsscherm gelden de algemene instellingen weer. De algemene instellingen zijn permanent aanpasbaar via Onderhoud->Instellingen.

Door Controleer alleen uitzendkrachten die de afgelopen maand actief zijn geweest uit te vinken kan de signalering mede worden uitgevoerd voor uitzendkrachten die langer dan een maand geleden geplaatst waren, of nog nooit geplaatst zijn geweest. Daarnaast kunnen geblokkeerden meegenomen worden middels de optie Ook geblokkeerde uitzendkrachten.

Standaard worden alleen signaleringen getoond die niet de status In behandeling hebben. Door de optie Alleen openstaande signaleringen' uit te vinken kunnen de behandelde signaleringen toch weer zichtbaar gemaakt worden.

Met de filiaalselectie is de signalering via het gekoppelde filiaal van de uitzendkracht, klant, auto etc. te beïnvloeden.

Enkele van bovenstaande selectiemogelijkheden zijn centraal in te stellen bij Instellingen.

Een signalering behandelen

Door te dubbelklikken op een regel, of de knop Status te gebruiken wordt een scherm Wijzigen status signalering geopend waarin de status van Openstaand naar In behandeling is te zetten. De velden Gewijzigd door en Gewijzigd op worden dan automatisch ingevuld.

Indien het een signalering van een uitzendkracht betreft, is in de scherm tenslotte een link Contact & actie invoeren bij deze uitzendkracht te zien, waarmee bijvoorbeeld de verdere afhandeling / notitie van het gesignaleerde geregeld kan worden.
Desgewenst kan de knop Detailscherm worden gebruikt om het betreffende detailscherm van een uitzendkracht, klant etc te openen.

SMS

Wanneer een signalering een uitzendkracht betreft kan met de knop SMS uzk het SMS scherm worden geactiveerd. Desgewenst zijn meerdere regels te markeren om zo meerdere uitzendkrachten een bericht te sturen.