06 september, 2022
KvK nummer check

De optie om een KvK te controleren door een pagina hiervoor te openen bij de KvK website is niet meer mogelijk, omdat de deze functionaliteit niet meer aangeboden wordt door de KvK. Daarom hebben we nu een interne ‘realtime’ koppeling met de KvK data gerealiseerd. In Regelneef kan nu een KvK nummer worden gecontroleerd door op Check te drukken. Er verschijnt dan een samenvatting van de belangrijkste gegevens, nadat het nummer gevonden is bij de KvK.

Zoeken op relatiebeheerder uitzendkracht

In Overzicht uitzendkrachten is het nu mogelijk om ook te selecteren op één of meerdere relatiebeheerders.

Performanceverbetering in planbord uitzendkracht

In dit planbord kan linksonder direct per plaatsing de dagplanning aan- of uitgezet worden door op de betreffende kolom te klikken (om zo de ‘P’ uit of aan te zetten). Dit werkt direct de totalen in het bovengedeelte bij. Deze functie werkt nu efficiënter en daardoor veel sneller.

Signalering bruikleengoed verbeterd

Wanneer de geldigheidsdatum van een bruikleengoed in zicht komt via de signalering, is het handig om direct daarbij te kunnen zien of het goed is uitgegeven, en zo ja, aan wie. Daarom wordt vanaf nu een naam van de uitzendkracht erbij getoond wanneer het goed in gebruik is.

Kolom ‘Laatste SMS’

In de planlijst/planbod uitzendkrachten is een kolom beschikbaar gemaakt met de datum en tijd van de laatst verstuurde SMS naar de uitzendkracht.

Maximale geldigheidsdatum van een ID document

De maximale geldigheidsdatum van een ID document ondersteund nu ook een datum tussen 2070 en 2099. Deze hoge datums kunnen soms voor komen op ID documenten uit bepaalde landen, wanneer men een hogere leeftijd heeft.

Diversen

De controle op de geldigheid van het tankbedrag is aangepast nu de prijs sterk gestegen is.

Houd mij op de hoogte

Wilt u graag direct een e-mail bericht krijgen als er nieuws is over Regelneef? Geef hieronder dan uw e-mail adres op.
Via sociale media kunt u ook Regelneef volgen via Facebook, Linkedin en Twitter.