04 januari, 2021

Document-koppelingen

Het Regelneef archief systeem is uitgebreid met documentkoppelingen. Dit zorgt ervoor dat verschillende soorten documenten makkelijker benaderd en toegevoegd kunnen worden. Ook maakt dit het veel duidelijker of alle gewenste documenten in het systeem staan.

Indien er documentkoppelingen mogelijk zijn, wordt dit gemeld als een knopje met een getal, in de kleur van het archief icoon. Het getal geeft het aantal gekoppelde documenten aan.

Door op het knopje te drukken zijn direct de gekoppelde documenten beschikbaar in het onderstaande scherm, in dit voorbeeld de ID documenten van een uitzendkracht.
Het is ook mogelijk om direct nieuwe documenten documenten toe te voegen als ID document, op de gebruikelijke manieren. Een document kan losgekoppeld worden als ID document door het vinkje aan de linkerkant uit te vinken.

Het is ook mogelijk om alle documenten van (in dit voorbeeld) de uitzendkracht te openen, met onderstaande knop. De aanvinkvakjes aan de linkerkant geven de mogelijkheid om te (ont)koppelen. Gekoppelde documenten wordt vet getoond.

In het normale Regelneef archief is een nieuwe kolom zichtbaar die laat zien of een document gekoppeld is. Wanneer de muis boven het icoontje gehouden wordt, toont Regelneef het soort koppeling.

Het is niet altijd nodig om een detailscherm te openen om te zien of een bepaald soort document bekend is. De aantallen zijn namelijk ook beschikbaar als kolom. Onderstaand de beschikbare nieuwe kolommen in Overzicht uitzendkrachten:

Beschikbaarheid

De document-koppelingen zijn een specifieke toevoeging op het Regelneef archief in de cloud-versie, en is daarom niet beschikbaar wanneer uw Regelneef systeem een extern archief gebruikt.

De documentkoppelingen die in deze versie als eerste geboden worden zijn:

  • Uitzendkracht: ID documenten, Verblijf documenten, Rijbewijs documenten, Certificaat documenten (apart per gekoppeld certificaat)
  • Uitlener: BTW documenten, KVK documenten

  

Overig

Alle mutaties van een gebruiker

Bij Onderhoud->Gebruikers is een knop Mutaties toegevoegd waarmee alle gelogde mutaties door de betreffende gebruiker op te vragen zijn.

Uitbreiding gelogde tabellen

Mutaties in volgende tabellen worden nu ook gelogd:

  • Gebruikers
  • Gebruikersniveaus
Diversen
  • De rechten voor het muteren van absenties bij een uitzendkracht zijn nu apart in te stellen via een nieuwe rechtenregel in de gebruikersniveaus.
  • De factuurnummers uit een werkbrief zijn ook te gebruiken in mandagenstaten inleen.
  • Mutaties in looncomponenten van een plaatsing worden nu correct gelogd in het mutatie-logboek.
  • De commercieel manager van de klant is beschikbaar gemaakt in diverse planlijsten

Wat klanten zeggen

Houd mij op de hoogte

Wilt u graag direct een e-mail bericht krijgen als er nieuws is over Regelneef? Geef hieronder dan uw e-mail adres op.
Via sociale media kunt u ook Regelneef volgen via Facebook, Linkedin en Twitter.