03 juni, 2020

Vastlegging ZZP

Bij een uitzendkracht is nu met een vinkje vast te leggen of het een ZZP-er betreft. Ook bij de plaatsing is er eenzelfde vinkje toegevoegd.
Wanneer een ZZP-er geplaatst wordt, zal de ZZP instelling worden overgenomen in de plaatsing.

 • In overzicht uitzendkrachten en de planlijsten is nu een kolom ZZP beschikbaar
 • Met multi-wijzigen is het veld ZZP ook groepsgewijs aan te passen

 

Snel aanmaken van bedrijf van ZZP-er als uitlener

Het ZZP veld wordt getoond naast het veld voor de uitlener. Indien iemand een ZZP-er is, moet het bedrijf van de ZZP-er als uitlener worden vastgelegd, om bijvoorbeeld de KVK gegevens ervan vast te leggen en te controleren.

Om het makkelijker er maken om het bedrijf van een nieuwe ZZP-er als uitlener vast te leggen is er bij het veld uitlener bij een uitzendkracht een knopje toegevoegd. Hiermee wordt het invoerscherm voor uitlener getoond, met daarin een aantal gegevens die overgenomen zijn van de uitzendkracht. Wanneer dit invoerscherm bevestigd wordt met OK dan is deze nieuwe uitlener ook meteen gekoppeld aan de persoon.

 

Onderscheid tussen loon en inkooptarief

Wanneer er sprake is van een uitlener, of ZZP bij een uitzendkracht betekent het veld brutoloon feitelijk het inkooptarief.
Dit veld wordt voortaan door Regelneef ook correct genoemd in het detailscherm van een uitzendkracht en een plaatsing, afhankelijk van of het inleen betreft of niet.

 

Plaatsingen muteren: inkoop of niet

Om bij het muteren of invoeren van (meerdere) plaatsingen duidelijker te maken of het om inleen gaat of niet, wordt voortaan dit aangegeven aan de rechterkant. Wanneer de plaatsingen uitsluitend van het type Inleen zijn, dan wordt het veld Brutoloon veranderd in Inkooptarief.

 

 

Ondersteuning voor Trekker-rijbewijs

Bij de verschillende typen rijbewijs in Regelneef is nu ondersteuning toegevoegd voor de letter T. Zo wordt het dus mogelijk om ook daarop te kunnen selecteren in Overzicht uitzendkrachten. Ook zijn er aanpassingen voor gemaakt bij bijvoorbeeld importeren en documentlayouts.

 

Controles bij invoeren van werkbrief

Bij invoer van een werkbrief wordt er voortaan een notificatie gegeven indien er sprake is van:

 • ID bewijs is verlopen
 • ID van is nog niet gecontroleerd
 • De KVK afgiftedatum van de uitlener is verlopen

 

Openen van tabschermen vanuit uitzendkracht of klant

Het detailscherm van een uitzendkracht wordt standaard als vrijstaand scherm geopend. Als vanuit dat scherm de evaluaties of werkbrieven gestart worden, dan worden die erachter, als tab getoond. Dit kan vervelend zijn wanneer er weinig schermruimte is.

Daarom werkt het nu als volgt: wanneer er één monitorscherm is, zal in dat geval eerst het vrijstaande detailscherm van de uitzendkracht automatisch verplaatsen naar de tabs, voordat het gevraagde scherm geopend wordt in een volgende tab.
Ditzelfde is ook veranderd bij het openen van plaatsingen of werkbrieven vanuit een klant.

 

Klantcode is te vergrendelen in loginscherm

Als het ongewenst is dat gebruikers de klantcode aan kunnen passen in het loginscherm kan nu een regel ‘ClientcodeReadonly=YES’ worden toegevoegd aan het bestand regelneef.ini.
De klantcode wordt dan niet-wijzigbaar getoond bij het inloggen.

 

Weergave van pasfoto

Op de pasfoto kan nu rechts-geklikt worden, waarmee een nieuwe optie ‘Verversen’ zichtbaar wordt. Regelneef zal dan de afbeelding opnieuw proberen op te halen op basis van de naam.

 

Diversen

 • Bij een plaatsing wordt nu duidelijker getoond welke kolommen er zullen veranderen: de veranderende kolomhoofden worden ook blauw gekleurd.
 • Bij SMS archief is een periodeselector toegevoegd.
 • Bij de planlijst uitzendkrachten waren enkele kolommen waar niet op gesorteerd worden door er op te klikken. Dit is verholpen.
 • De drukknoppen in alle schermen zijn nu beschermd tegen dubbelklikken, waar dat niet gewenst is. Dit voorkomt dat acties ongewenst dubbel uitgevoerd kunnen worden wanneer een knop wordt ingedrukt met dubbelklik.
 • Bij verstuurde SMS berichten wordt voortaan weer het filiaal vastgelegd, ten behoeve van de SMS rapportage per filiaal.
 • Nieuwe beschikbare kolommen:
  • Planlijst / planbord uitzendkrachten: Tarief en tariefperiode van de huidige accommodatie
  • Planlijst bruikleen: Aantal dagen, welke aangeeft hoeveel dagen in de gevraagde periode het gebruik van toepassing is.
  • Planlijst / planbord auto’s: Bemiddelaar, afwijkend adres, -postcode, -plaats en – land van uitzendkracht
  • Overzicht auto’s: Opmerkingen

Wat klanten zeggen

Houd mij op de hoogte

Wilt u graag direct een e-mail bericht krijgen als er nieuws is over Regelneef? Geef hieronder dan uw e-mail adres op.
Via sociale media kunt u ook Regelneef volgen via Facebook, Linkedin en Twitter.