Navigation:  Archief >

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Wanneer Regelneef als cloudversie gebruikt wordt, is het Regelneef archief het beste systeem om te gebruiken voor opslag van bestanden. De bestanden worden, net zoals de database-gegevens, opgeslagen in de Regelneef cloud.

Er is automatisch een Regelneef archief beschikbaar bij uitzendkrachten, klanten, auto's, accommodaties, uitleners, bemiddelaars en bruikleen. Er hoeft dus niets gekoppeld te worden, zoals bij het externe archief. Indien bij deze onderdelen geen Regelneef archief tab staat, kan dit centraal worden geactiveerd via Instellingen. Daarnaast is ook per gebruikersniveau uitgebreid instelbaar wat de rechten zijn voor elk afzonderlijk archief.

De beschikbare knoppen:

archief_button1

Document downloaden en openen

archief_button2

Eén of meer documenten downloaden en in klembord plaatsen

archief_button3

Eén of meer documenten / mappen downloaden en lokaal opslaan in een te selecteren locatie

archief_button4

Lokale bestanden selecteren en uploaden

archief_button5

Lokale map selecteren en de bestanden erin uploaden, inclusief submappen

archief_button6

Documenten vanuit het klembord uploaden

archief_button7

Naam van document of folder wijzigen

archief_button8

Document of folder verwijderen

archief_button9

Nieuwe map(pen) aanmaken

archief_button10

Activeer het kunnen verplaatsen van documenten of mappen via verslepen

archief_button11

Alle mappen inklappen

archief_button12

Alle mappen uitklappen

archief_button13

Toon filterbalk

archief_button14

Lijst verversen

Slepen naar Regelneef Archief

Vanuit een Windows verkenner kunnen één of meer geselecteerde bestanden naar de archief-tab binnen Regelneef worden gesleept. Regelneef zal de bestanden dan kopiëren.
Heeft u bestanden in een e-mail in Outlook, dan kunnen deze ook direct naar Regelneef gesleept worden. Markeer de bijlagen in de e-mail, en versleep ze naar de archief-tab. De bestanden worden dan gekopieerd.

Het is ook mogelijk om een e-mail bericht (inclusief eventuele bijlagen) in een archief te bewaren. Dit kan door een e-mail vanuit outlook naar het archief binnen Regelneef te slepen, of door het te kopiëren in Outlook en te plakken in de archief-tab binnen Regelneef.

Wanneer iets boven het Regelneef archief gesleept wordt, dient er gesleept te worden naar een map icoon, zodat ze direct op de juiste plek komen. Indien een map submappen heeft worden deze automatisch uitgeklapt.