Planlijst uitzendkrachten

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Uitzendkrachten >

Planlijst uitzendkrachten

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

[Dit scherm bestaat uit drie tabbladen: Planlijst, Planlijst per dag en Weeklijst per uitzendkracht. De eerste tab, de Planlijst, staat hieronder beschreven]

De planlijst uitzendkrachten geeft een weergave van alle plaatsingen in een bepaalde periode. Standaard worden de plaatsingen van de huidige dag getoond. Vanuit de planlijst kunnen de plaatsingen gemuteerd worden (individueel of meerdere tegelijk). Daarnaast is er toegang tot de detailschermen voor uitzendkracht en klant. De planlijst is naar Excel te exporteren en documenten kunnen worden samengevoegd worden met de plaatsingsgegevens. Tenslotte kan er vanuit de planlijst SMS verstuurd worden naar één of meerdere uitzendkrachten in accommodaties.

Selectie

Bij Periode staat automatisch altijd de huidige dag ingevuld. De datums in deze velden zijn handmatig aan te passen; gebruik de periodeselector om snel naar een vorige of volgende periode te verschuiven of de periode via een kalender te selecteren.

Met Via dagplanning is aan te geven dat gekeken moet worden naar de dagplanning in plaats van naar de plaatsingsperiode. Is dit aangevinkt, dan zal een plaatsing alleen getoond worden als er ook daadwerkelijk afzonderlijke dagen voor zijn ingepland van de plaatsing in de gevraagde periode.

Met Klantnaam is desgewenst een filter te zetten door middel van (een deel van) een klantnaam in te vullen.

Met Uzk naam is desgewenst een filter te zetten door middel van (een deel van) een naam van een uitzendkracht in te vullen.

De filiaalselector biedt de mogelijkheid om alleen de uitzendkrachten of klanten te laten zien die aan bepaalde filialen gekoppeld zijn. De instelling of de filiaalselectie werkt op het uitzendkracht- of klantfiliaal is te vinden bij Onderhoud->Instellingen.

Werkbrieven

In de planlijst zijn ook gegevens van werkbrieven beschikbaar. Er zijn bijvoorbeeld kolommen beschikbaar voor de gewerkte uren. Zo is duidelijk te zien voor welke plaatsingen er een werkbrief is ingevuld. De werkbriefgegevens zijn altijd gebaseerd op een bepaalde week. Standaard selecteert Regelneef hiervoor altijd de afgelopen week. Met de weekselector is het mogelijk om een andere week te selecteren.

Lijst met plaatsingen

In de planlijst uitzendkrachten zijn kolommen beschikbaar die betrekking hebben op de geselecteerde plaatsingen, met daarbij de detailgegevens van de klant, uitzendkracht en eventuele aanvraag. Daarnaast zijn ook kolommen beschikbaar met informatie uit de actuele accommodatieplaatsing en autogebruik van de betreffende uitzendkracht in de accommodatie. De getoonde kolommen van de plaatsingen zijn naar wens instelbaar met de lijstdefinitie-knop, rechtsboven in het scherm.

Door op een regel te dubbelklikken wordt het detailscherm van een plaatsing getoond, tenzij bij Onderhoud->Instellingen is vastgelegd dat het detailscherm van een uitzendkracht moet worden geopend bij dubbelklikken.

Plaatsingen en dagplanning muteren

Het muteren van plaatsingen kan via de knop Plaatsingen, waarna uit een menu de volgende opties beschikbaar zijn:

Gemarkeerde plaatsingen wijzigen
Het scherm Wijzigen plaatsingen verschijnt, met daarin de gemarkeerde plaatsingen. U kunt bijvoorbeeld nu in één keer de einddatum van de plaatsingen invullen.

Gemarkeerde uitzendkrachten nieuw plaatsen
Het scherm Invoeren plaatsingen verschijnt, met daarin de gemarkeerde uitzendkrachten reeds ingevuld.

Gemarkeerde uitzendkrachten nieuw plaatsen & gegevens kopiëren van huidige regel
Het scherm Invoeren plaatsingen verschijnt, met daarin de gemarkeerde uitzendkrachten reeds ingevuld. De basisgegevens van de plaatsing worden overgenomen uit de actieve regel uit de planlijst.

Gemarkeerde plaatsing(en) verwijderen
De plaatsingen worden definitief verwijderd. Dit dient alleen gebruikt te worden als een geplande plaatsing niet doorgaat.

Met de knop Dagplanning kunt u in één keer een groter scherm openen met daarin de dagplanner, de muteerbare dagplanningen van de geselecteerde plaatsingen.

Uitzendkracht of klant openen

Met de knoppen Uitzendkracht en Accommodatie is het detailscherm van resp. de uitzendkracht en de klant te openen.

Excel lijst

De gegevens van de planlijst worden naar een Excel bestand geschreven. De details van deze export (kolommen, sortering, groepering etc.) zijn in te stellen middels de lijstdefinitie-knop, rechtsboven in het scherm.

Documenten

Het scherm met beschikbare layouts wordt getoond, waar vanuit de gemarkeerde plaatsingen kunnen worden samengevoegd met de gewenste layout.

SMS

Het scherm SMS verzenden verschijnt, met de in de planlijst gemarkeerde uitzendkrachten als ontvangers.

Archief

Het scherm Bestandsarchief verschijnt, met een samengevoegde overzicht van alle bestanden van de in de planlijst gemarkeerde uitzendkrachten.