Instellingen - Handig

Navigation:  Instellingen >

Instellingen - Handig

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Alle 06-nummers bij uitzendkrachten nu als SMS nummer aanvinken

Indien uitzendkrachten geïmporteerd zijn, is nog niet bekend welke van de telefoonnummers gebruikt dienen te worden als er naar de uitzendkracht een SMS gestuurd dient te worden. Met deze functie wordt bij alle 06-nummers van uitzendkrachten automatisch een SMS vinkje geplaatst, zodat ze niet allemaal nagelopen hoeven te worden.

Alle lege postadressen bij klanten nu vullen met het bezoekadres

Indien gewenst kan Regelneef hiermee alle lege postadressen vullen met het bezoekadres.