Instellingen - Algemeen

Navigation:  Instellingen >

Instellingen - Algemeen

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Licentiecode

De licentiecode is door SunBase uitgegeven voor uw specifieke installatie.

In filiaalkeuzelijsten alleen het eigen filiaal aanvinken i.p.v. alle

Meestal is het praktisch dat in filiaalkeuzelijsten - die op diverse schermen voorkomen - automatisch alle filialen (waar men rechten voor heeft) aangevinkt zijn. Als dit niet aangevinkt is zal standaard alleen het eigen filiaal van een gebruiker geselecteerd staan, en moeten desgewenst andere filialen waar de gebruiker rechten voor heeft, afzonderlijk worden aangevinkt.

sterFilialen in één keer aan- of uitschakelen
In een filiaalkeuzelijst van Regelneef kunt u Ctrl ingedrukt houden tijdens het klikken op een filiaal. Daarmee vinkt u in één keer alle zichtbare filialen aan of uit.

Scrollmuis en op/neer toetsen gebruiken bij invoeren van bedragen

In invoervelden voor bedragen is normaal gesproken ook gebruik te maken van het scrollen met de muis, of van de op- en neer toetsen, om zo het getal links van de cursor aan te passen. Mocht dit gedrag niet gewenst zijn kan het hier worden uitgevinkt om dit hulpmiddel uit te schakelen.

CAO

Kies hier de CAO die van toepassing is op uw bedrijf. Deze instelling bepaalt de opbouw van de contractfase-velden bij een uitzendkracht.

Grootte van QR codes

De grootte van iedere QR code in gegenereerde documenten kan hiermee verhoogd worden. De standaard instelling is 1,06 cm. Door een grotere QR code te gebruiken kunnen eventuele herkenningsproblemen voorkomen worden.