Importeren van loon en tarief voor plaatsingen

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Importeren >

Importeren van loon en tarief voor plaatsingen

Previous pageReturn to chapter overviewNext page

Deze module biedt de mogelijkheid om de het brutoloon en tarieven van plaatsingen bij te werken op basis van een in te lezen bestand.

Voor de tarieven voor verschillende overwerkpercentages zijn aparte bedragen te importeren.

De loonbedragen bij de overwerkpercentages worden automatisch herberekend.

Het importproces bestaat uit drie stappen: het inlezen, het valideren van de gegevens en tenslotte het daadwerkelijk importeren.

Gegevens inlezen

Deze knop toont een menu voor het openen van een Excel bestand.

De details over de inhoud van dit importbestand: Importeren van loon en tarief voor plaatsingen - Excel bestand.

Na het openen zal Regelneef de gegevens valideren en weergeven in de importmodule.

Valideren

Regelneef zal na inlezen de gegevens automatisch valideren, door bijvoorbeeld te controleren of er wel een bijbehorende plaatsing is, of de plaatsing de overwerkpercentages heeft, enzovoort. Bij de betreffende regel worden de eventuele problemen getoond.

Indien bijvoorbeeld een overwerkpercentage niet bekend is voor een plaatsing terwijl er wel een bedrag groter dan nul geschreven moet worden, dan kan desgewenst die plaatsing worden opgezocht in een ander scherm en het percentage eraan worden toegevoegd. Daarna kan opnieuw op Valideren worden gedrukt, waarna die melding zal verdwijnen.

sterVerwijderen
Indien een groep records in de importmodule niet geïmporteerd dient te worden kunnen ze in één keer verwijderd worden uit de importmodule, door deze records te markeren en de knop Verwijderen te gebruiken.

Importeren

Wanneer de validatie geen problemen (meer) vermeldt kan de knop Importeren gebruikt worden om de gegevens daadwerkelijk te importeren in de plaatsingen.