27 december, 2021
Aanvraagomschrijvingen

Het is nu mogelijk om bij de omschrijving van een aanvraag een optioneel lijstje uit te klappen. Dit kan invoerwerk schelen en zorgt voor een uniforme benaming van vaker gebruikte omschrijvingen.
Er is hiervoor een nieuwe tabel beschikbaar die kan worden onderhouden via Klant->Tabellen->Aanvraagomschrijvingen. Deze tabel is standaard leeg.

Aanvraagkandidaten verplaatsen

Bij de kandidaten van een aanvraag is het nu mogelijk om te verplaatsen naar een andere aanvraag. Markeer hiervoor de te verplaatsen kandidaten bij de aanvraag en drup op de knop Verplaatsen. Er wordt dan gevraagd naar het aanvraagnummer van de aanvraag waar de kandidaten naar toe moeten. Wanneer een geldig nummer wordt ingegeven zullen de kandidaten verplaatst worden.

Planlijst absenties: datum overige planning

Bij deze planlijst is bij de selectievelden een datum ‘Overige planning’ toegevoegd. Standaard staat deze op de huidige dag. Deze datum wordt gebruikt om de overige planningsgegevens, zoals plaatsingen, accommodatiegebruik en autogebruik te tonen in deze planlijst. Dus:

 • de datums bij ‘Periode’ bepalen welke absentie-records er in de planlijst getoond worden
 • de datum ‘Overige planning’ bepaalt de andere planningsgegevens in de kolommen van deze planlijst.
Planlijst uitzendkrachten, tab werkbrieven: Openen

Bovenaan dit scherm is een optie Openen toegevoegd, waarmee aangegeven is welk scherm te openen bij het dubbelklikken op een regel uit de planlijst/werkbrieven. Standaard staat dit hier op Werkbrief, maar het kan nu ook op Plaatsing gezet worden. Na wijziging van deze waarde wordt dit automatisch bewaard voor volgende keren voor de betreffende gebruiker.

Tabel Bureaus

Dit is een nieuwe tabel die onderdeel is van nieuwe ontwikkelingen van Regelneef. De tabel is standaard gevuld met één naam. Een bureau fungeert als een groepering van filialen; bij het filiaal is daarom ook een veld toegevoegd voor het bureau waar het filiaal onder valt.
In de huidige versie heeft het bureau verder nog geen functie.

Diversen
 • Toegevoegd aan lijstdefinities:
  • Planlijst uitzendkrachten:
  • Het aantal uren van een CAO uit de CAO tabel
  • Planlijst absenties: autogebruik, zorgverzekeraar, polisnummer
 • Toegevoegd aan samenvoegcodes:
  • Klantdocumenten: codes voor lijsten met CAO’s en selectiefuncties
  • Plaatsingsdocumenten: opmerkingen bij een CAO

Wat klanten zeggen

Houd mij op de hoogte

Wilt u graag direct een e-mail bericht krijgen als er nieuws is over Regelneef? Geef hieronder dan uw e-mail adres op.
Via sociale media kunt u ook Regelneef volgen via Facebook, Linkedin en Twitter.